Stappenplan

Het organiseren van een wintersportreis betekent voorpret, maar ook denkwerk. Bij Winterbergbus kunt u rekenen op vakkundige ondersteuning, persoonlijke communicatie en korte lijnen. Met onderstaande stappen komen wij samen met u tot een perfect georganiseerde groepsreis naar Winterberg.

 

Stap 1 - Offerte aanvragen

 

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan op deze pagina.

 

Stap 2 - Offerte ontvangen

 

Binnen 2 werkdagen kunt u onze offerte tegemoet zien. Doordat wij het busvervoer groot inkopen kunnen wij de laagste prijsgarantie bieden op ons aanbod.

 

Stap 3 - Offerte aanpassen & reisprogramma

 

Indien nodig passen wij de offerte verder aan uw wensen aan en maken een concept reisprogramma

 

Stap 4 - Offerte ondertekenen (reisovereenkomst) en Winterbergbus Extranet

 

Is de offerte volledig naar wens? Dan wordt deze digitaal ondertekend en is er een reisovereenkomst. Vanaf dit moment heeft u toegang tot ons Extranet waar wij alle documenten plaatsen en de deelnemers in kunnen loggen om bijvoorbeeld hun activiteiten en skischoenmaten door te geven. Het gemak van ons zelf ontwikkelde Extranet zal u positief verrassen!

 

Stap 5 - Boekingsbevestiging

 

Na digitale ondertekening ontvangt u een boekingsbevestiging en voorfactuur voor de betaling van 25% van de basisreissom (tenzij anders overeengekomen, maatwerk mogelijk).

 

Stap 6 - Opties en activiteiten

 

De ervaring leert dat het enige tijd kan duren voordat alle deelnemers hun wensen hebben doorgegeven (activiteiten, skischoenmaten etc.). De deelnemers ontvangen vooraf een unieke link voor het doorgeven van bijvoorbeeld activiteiten en skischoenmaten, u als organisator ontvangt een mastercode om de aanmeldingen, financiën etc. te monitoren.

 

Stap 7 - Betaling restant van de reissom

 

Het restant van de reissom kan tot 6 weken voor vertrek worden betaald (tenzij anders overeengekomen, maatwerk mogelijk).

 

Stap 8 - Reisbescheiden

 

Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar reisbescheiden (vouchers skihuur, activiteiten etc.) persoonlijk per mail na aanmelding in het Extranet.

 

Stap 9 - Contact voor vertrek

 

In de week voorafgaande aan het vertrek nemen wij contact met u op om de laatste zaken met u kort te sluiten en eventuele vragen te beantwoorden.

 

Stap 10 - Vertrek

 

 

© Winterbergbus™ is een merk van Winterbergbus Snow Included, KvK nummer 54143357
Winterbergbus Snow Included, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag