Kinderen

Ook kinderen zullen zich in Winterberg geen moment vervelen. Een dik pak sneeuw is een beleving op zich. Winterberg is de bestemming bij uitstek om kinderen met wintersport kennis te laten maken. Maar niet alleen in de sneeuw is het feest. Zo worden met speciale kindermenu's in de restaurants ook de jongste gasten op hun wenken bediend.

 

ONDERWEG

 

Kinderen zullen reizen per bus zeker waarderen. Onze bussen zijn standaard voorzien van een boordkeuken, toilet en systeem voor het vertonen van entertainment. Iedere zitplaats is voorzien van een klaptafeltje.

 

SKIËN EN SNOWBOARDEN

 

Jong geleerd is oud gedaan. De skischolen waar wij mee samenwerken beschikken over kinderpistes met kleurrijke animaties en lopende bandlift. De instructeurs hebben ruim voldoende ervaring met kinderen.

 

LANGLAUFEN

 

Langlaufen is ook voor kinderen een leuke activiteit. Winterberg beschikt over een uitgebreid netwerk aan langlaufloipes, waarvan een startpunt zich nabij onze parkeerplaats bevindt. Langlaufski's en schoenen zijn te huur bij de materiaalverhuurder.

 

SLEEËN

 

In het skigebied vindt u speciale sleepistes met sleeliften. Een rittenkaart voor de sleeliften koopt u bij het loket aan de sleepistes (te voet bereikbaar vanaf onze parkeerplaatsen). Sleeën kunt u voor een klein bedrag toevoegen aan uw boeking. Uiteraard kunt u ook zelf een slee meebrengen.

 

Tip: Combineer deze activiteiten met een sleewandeling door de besneeuwde bossen en sluit een sportieve dag in de sneeuw af met een pannenkoek in het pannenkoekenhuis van 'Der Brabander'. U vindt dit restaurant nabij onze parkeerplaats.

 

KINDEROPVANG

 

Voor informatie over kinderopvang kunt u contact opnemen met de VVV Winterberg. Wij kunnen hierover geen informatie verstrekken.

© Winterbergbus™ is een merk van Winterbergbus Snow Included, KvK nummer 54143357
Winterbergbus Snow Included, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag