prijs_skipas_winterberg
Skipas Winterberg

Met 26 skiliften, waarvan het merendeel nieuwe moderne stoeltjesliften, en 27,5 kilometer aan pistes, is de Skiliftkarussell Winterberg de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig skigebied. Skiliften en pistes sluiten op elkaar aan, de horeca is van 'Oostenrijks niveau' en zelfs de gevorderde wintersporter zal zich uitstekend vermaken op de blauwe, rode en zwarte pistes.

 

het skigebied en covid-19

 

De pandemie heeft voor de wintersporter in ieder geval nog iets positiefs gebracht: rust in het skigebied. In de strijd tegen het coronavirus heeft de Skiliftkarussell Winterberg een limiet gesteld aan het aantal beschikbare skipassen dat per dag uitgegeven wordt en dit heeft zo zijn voordelen. Geen noemenswaardige wachtrijen bij de skiliften, geen volle pistes en geen overladen restaurants, ook niet in het weekend en in de schoolvakanties. Een dagje Winterberg met Winterbergbus komt dus beter tot zijn recht dan nooit eerder!

 

de skipas

 

Om je zo volledig mogelijk te informeren, kies je hieronder je niveau:

 

-> BEGINNER

-> ENIGE ERVARING

-> GEVORDERD

 

-> BEGINNER

 

Je hebt een skipas nodig alleen als je van de skiliften gebruik wilt maken. Het skigebied is een open terrein en voor iedereen toegankelijk. Ben je een beginner, dan is een skipas niet noodzakelijk (en zonde van je geld). Je kan namelijk gewoon oefenen op de pistes op plaatsen waar je de gevorderden niet in de weg zit, bijvoorbeeld in het gebied naast Skilift 1 en de piste bij Skilift, 17, 18 en 19. Je kunt hier trouwens ook uitstekend sleeën (rodelen) voor als je het skiën of boarden zat bent! Je vindt deze oefen- en rodelpistes bij onze busparkeerplaats. (bekijk)

 

-> ENIGE ERVARING

 

Heb je enige ervaring en wil je beperkt gebruik maken van de skiliften, dan kun je kiezen voor een skipas voor een halve dag (voor de ochtend of middag). Deze zijn voordeliger dan de dagkaart. Covid-19: koop de halve dagkaart online, deze zijn ter plaatse meestal uitverkocht. (hier reserveren)

 

-> GEVORDERD

 

Ben je gevorderd? Dan heb je een skipas nodig. In Winterberg kun je met je skipas gebruik maken van 26 skiliften en 27,5 km aan pistes en daarnaast van de pistes in omliggende skigebieden zoals Neuastenberg, de Sahnenhang en Altastenberg. Covid-19: koop de skipas online, deze zijn ter plaatse meestal uitverkocht. (hier reserveren)

 

PRIJS SKIPAS winterberg

 

Prijzen skipas Winterberg seizoen 2021-2022
 
TYPE SKIPAS   v.a. 16 jaar € t/m 15 jaar** €
dagpas v.a. 09:00 uur* bestel online! 42,00 29,00
dagpas halve dag (tot of vanaf 13:00 uur)* bestel online! 27,00 19,00
avondpas v.a. 18:30 uur koop bij de lift 25,00 19,00
avondpas v.a. 20:00 uur koop bij de lift 20,00 15,00
skipas 2 dagen bestel online! 75,00 51,00
skipas 3 dagen bestel online! 100,00 72,00
rodellift dag koop bij de lift 20,00 15,00
rodellift halve dag (tot of vanaf 13:00 uur) koop bij de lift 15,00 10,00

*vooraf online kopen via deze pagina

**kinderen t/m 5 jaar oud gratis (onder begeleiding)

 

DE SKIPAS ONLINE kopen

 

Je kunt de skipas eenvoudig kopen via de officiële website van Skiliftkarussell Winterberg. Annuleren van de skipas kan tot een dag van tevoren. De aankoop is niet moeilijker dan iedere andere bestelling in een webwinkel. We hebben deze korte instructie gemaakt (instructie kopen skipas winterberg) om je door de eerste stappen heen te helpen. Reis je met Winterbergbus, zorg dan dat je je skipas ruim voor de vertrekdatum besteld. Op de meest drukke dagen van afgelopen kerstvakantie waren de skipassen telkens 1 tot 3 dagen voor de gewenste datum uitverkocht, dit is dus zeker iets om rekening mee te houden. Bij annulering van de bus (bijvoorbeeld bij aangescherpte maatregelen of een officiële zware storm) informeren we je tijdig zodat je de skipas kunt annuleren.

© Winterbergbus™ is een merk van WeBerg, KvK nummer 54143357
WeBerg, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag