Online skiverhuur Winterberg

Vanaf nu kan iedereen vooraf online ski's, snowboards, helmen, een slee etc. reserveren! Je hoeft hiervoor geen klant van Winterbergbus te zijn; wij leveren deze dienst voordelig aan iedereen die naar Winterberg reist en werken samen met de nummer 1 skiverhuurder van Winterberg.

 

Reserveren mogelijk vanaf 1 december a.s.!

 

 

U reist binnenkort naar Winterberg? Via ons heeft u de mogelijkheid uw huurmateriaal online te reserveren en af te rekenen in onze online Winterbergwinkel. Hiermee voorkomt u dat u ter plaatse te maken krijgt met het niet beschikbaar zijn van het materiaal dat u zou willen huren. Dus: reist u naar Winterberg en bent u op zoek naar online skihuur, of bijvoorbeeld het online huren van een snowboard, helm, langlaufski's of slee? Zoek dan niet verder en huur in de Winterbergwinkel.

 

Nb. Nogmaals, u hoeft geen passagier van Winterbergbus te zijn; ook als u met eigen vervoer naar Winterberg komt kunt u uw huurmateriaal online reserveren. Wij werken samen met de numer 1 skiverhuurder van Winterberg met vestigingen op de Fichtenweg (parkeerplaats Winterbergbus), Herrlohweg (piste bij hotel Der Brabander), Bremberg en Remmeswiese.

 

Ga hier naar de reserveringspagina.

 

© Winterbergbus™ is een merk van Winterbergbus Snow Included, KvK nummer 54143357
Winterbergbus Snow Included, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag