Les & Online skiverhuur Winterberg - Ook als je niet met Winterbergbus reist!

Klik hier voor onze online verhuur, je wordt dan doorgeschakeld naar het boekingssyteem

 

Ook huurmateriaal regel je voordelig via Winterbergbus.nl via deze link, ook als je niet met onze bussen reist en met eigen vervoer komt! Reserveer je via onze online skiverhuur, dan komt je bestelling direct in het systeem van de skiverhuur en is beschikbaarheid gegarandeerd. Extreem slecht weer of onvoldoende sneeuw? Dan is annuleren helemaal gratis. Ter plaatse hoef je niet opzoek, onze skiverhuur bevindt zich namelijk direct aan de (bus)parkeerplaats bij Skilift 1. Een relaxte start dus van je dagje Winterberg met de bus!

 

Let op! Heb je huurmateriaal nodig, dan is een reservering vooraf noodzakelijk. Huurmateriaal is ter plaatse regelmatig uitverkocht. Natuurlijk is het toegestaan eigen materiaal mee te nemen in de bus.

 

onze skiverhuurder

 

Winterbergbus werkt sinds 2011 samen met de skiverhuurder direct aan onze busparkeerplaats bij Skilift 1. De skiverhuur is van 'Oostenrijks niveau' en behoort tot de beste en modernste van Winterberg. Een uitgebreid onderhoudsprotocol, zoals slijpen, waxen en het hygiënisch reinigen van de schoenen, behoort tot de dagelijkse standaard. Wij garanderen veilig, goed onderhouden en modern materiaal.

 

online huren

 

 

Via Winterbergbus.nl kun je online het volgende huren zonder meerprijs:

 

-> Skiset (latten, skischoenen, stokken)

-> Snowboardset (snowboard, snowboardschoenen)

-> Langlaufskiset (latten, langlaufschoenen)

-> Skihelm

-> Sleetje (geschikt voor kinderen en volwassenen)

 

Naar de online skiverhuur

 

PRIJS huurmateriaal winterberg

 

Prijzen huurmateriaal Winterberg seizoen 2023/2024
Nb. Wij hanteren exact dezelfde prijzen als ter plaate, alle skiverhuurders in Winterberg hebben gezamenlijke prijsafspraken.
TYPE MATERIAAL

v.a. 15 jaar

(senior) €

12 t/m 14 jaar

(junior) €

4 t/m 11 jaar (junior) €

skiset (1 dag) 24,00 18,00 10,00
snowboardset (1 dag) 24,00 24,00 24,00
langlaufskiset (1 dag) 12,00 12,00 12,00
skihelm (1 dag) 5,00 5,00 3,00
sleetje (1 dag) 7,00 7,00 7,00

Wil je meer dan 1 dag huren? Neem dan contact met ons op.

 

TER PLAATSE (info voor BUSPASSAGIERS)

 

Na aankomst blijft de bus 30 minuten open. Laat waardevolle spullen die je overdag niet nodig hebt achter in de bus. Direct aan de busparkeerplaats hebben wij een eigen omkleedruimte. Deze is exclusief voor passagiers van Winterbergbus en overdag op slot (sleutel bij de skiverhuur). Je kunt hier gerust spullen achterlaten zoals skihoezen en je normale schoenen. Om je huurmateriaal op te halen, toon je je voucher van de huur welke je per mail ontvangt bij de skiverhuur. Volg daarna de aanwijzingen van het personeel. Huurmateriaal dient uiterlijk om 17:00 uur terug te zijn (de pistes sluiten om 16:30 uur).

 

DE JUISTE MAAT

 

Heb je vooraf geen maat doorgegeven, of blijkt je doorgeven maat toch iets te ruim of krap? Geen probleem, de skiverhuur heeft ruim voldoende materiaal op voorraad.

 

DIEFSTAL EN VERGISSINGEN

 

Regelmatig verdwijnt er huurmateriaal door diefstal en vergissingen. Verlies je huurmateriaal niet (te lang) uit het oog en plaats ski's altijd ver uit elkaar, bijvoorbeeld als je gaat lunchen. Een dief heeft immers niks aan een enkele lat en ook de kans dat iemand door vergissing je ski's meeneemt is kleiner. Is je huurmateriaal kwijt? Dan betaal je hiervoor een boete. Deze kun je verhalen op een reisverzekering.

© Winterbergbus™ is een merk van WeBerg, KvK nummer 54143357
WeBerg, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag