online_skihuur_winterberg_skiverhuur_winterbergen_ski_snowboard_slee_huren
Online skiverhuur Winterberg

Ook huurmateriaal regel je voordelig via Winterbergbus.nl. Reserveer je dit online, dan komt je bestelling direct in het systeem van de skiverhuur en is beschikbaarheid gegarandeerd. Ter plaatse hoef je niet opzoek, onze skiverhuur bevindt zich namelijk direct aan de busparkeerplaats. Een relaxte start dus van je dagje Winterberg met de bus!

 

Covid-19: heb je huurmateriaal nodig, dan is een reservering vooraf verplicht. Natuurlijk blijft het toegestaan eigen materiaal mee te nemen in de bus. Vanzelfsprekend wordt huurmateriaal na gebruik gedesinfecteerd.

 

onze skiverhuurder

 

Winterbergbus werkt inmiddels tien jaar samen met de skiverhuurder direct aan onze busparkeerplaats bij Skilift 1. De skiverhuur is van 'Oostenrijks niveau' en behoort tot de beste en modernste van Winterberg. Een uitgebreid onderhoudsprotocol, zoals slijpen, waxen en het hygiënisch reinigen van de schoenen, behoort tot de dagelijkse standaard. Wij garanderen veilig, goed onderhouden en modern materiaal.

 

online huren

 

Tijdens het boeken van je busticket(s) kun je per deelnemer huurmateriaal toevoegen. Het huurmateriaal vind je na betaling terug als bijgekocht artikel op je busticket. Dit is het bewijs dat je toont in de skiverhuur. Zo simpel is het!

 

Via Winterbergbus.nl kun je online het volgende huren:

 

-> Skiset (latten, skischoenen, stokken)

-> Snowboardset (snowboard, snowboardschoenen)

-> Langlaufskiset (latten, langlaufschoenen)

-> Skihelm

-> Sleetje (geschikt voor kinderen en volwassenen)

 

PRIJS huurmateriaal winterberg

 

Prijzen huurmateriaal Winterberg seizoen 2021-2022
 
TYPE MATERIAAL

v.a. 15 jaar

(senior) €

12 t/m 14 jaar

(junior) €

4 t/m 11 jaar (junior) €

skiset (1 dag) 22,00 16,00 10,00
snowboardset (1 dag) 24,00 24,00 24,00
langlaufskiset (1 dag) 12,00 12,00 12,00
skihelm (1 dag) 5,00 5,00 5,00
sleetje (1 dag) 6,00 6,00 6,00

Wil je meer dan 1 dag huren? Neem dan contact met ons op.

 

TER PLAATSE

 

Na aankomst blijft de bus 30 minuten open. Laat waardevolle spullen die je overdag niet nodig hebt achter in de bus. Direct aan de busparkeerplaats hebben wij een eigen omkleedruimte. Deze is exclusief voor passagiers van Winterbergbus en overdag op slot (sleutel bij de skiverhuur). Je kunt hier gerust spullen achterlaten zoals skihoezen en je normale schoenen. Om je huurmateriaal op te halen, toon je je busticket met reservering bij de ingang van de skiverhuur. Volg daarna de aanwijzingen van het personeel. Huurmateriaal dient uiterlijk om 17:00 uur terug te zijn (de pistes sluiten om 16:30 uur).

 

DE JUISTE MAAT

 

Heb je vooraf geen maat doorgegeven, of blijkt je doorgeven maat toch iets te ruim of krap? Geen probleem, de skiverhuur heeft ruim voldoende materiaal op voorraad.

 

DIEFSTAL EN VERGISSINGEN

 

Regelmatig verdwijnt er huurmateriaal door diefstal en vergissingen. Verlies je huurmateriaal niet (te lang) uit het oog en plaats ski's altijd ver uit elkaar, bijvoorbeeld als je gaat lunchen. Een dief heeft immers niks aan een enkele lat en ook de kans dat iemand door vergissing je ski's meeneemt is kleiner. Is je huurmateriaal kwijt? Dan betaal je hiervoor een boete. Deze kun je verhalen op een reisverzekering.

© Winterbergbus™ is een merk van WeBerg, KvK nummer 54143357
WeBerg, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag