Dagje Winterberg met de bus - Zonder overstap!

*klik voor onze homepage hier / klik voor groepsreizen hier

 

Een dagtocht naar de sneeuw met Winterbergbus.nl; een bijzonder dagje uit voor jong en oud. Je ervaart het gevoel van een dag écht op wintersport zijn. Of je nu (après-)skiet, langlauft, wandelt of met de slee de besneeuwde bossen in gaat: in Winterberg beleef je de 'echte Oostenrijkse wintersport' zoals je je deze voorstelt. Het skigebied is trouwens groter dan je denkt! En wist je dat wij, in tegenstelling tot andere reisorganisaties, altijd direct naar Winterberg rijden, zonder vervelende overstap midden in de nacht?

 

Weetje: tijdens het seizoen 2018/2019 was onze jongste gast 4 jaar oud en de oudste reiziger 86 jaar jong. Onze gasten bestonden voor 64% uit skiërs en snowboarders, voor 25% uit langlaufers en wandelaars en voor 11% uit reizigers met andere doeleinden (o.a. beroepsmatig en inwoners). Maar liefst 93% zou ons aanraden bij familie, vrienden en collega's. (bron: NPS-score seizoen 2018/2019)

 

BUSTICKET(S) BOEKEN

 

Losse retourtickets voor een dag Winterberg en enkele reizen boek je eenvoudig via onze website. Je rekent online af en ontvangt je instapkaart en reisinfo per e-mail. Kijk voor het volledige winterschema op de vertrekkalender

 

Tip! Vanaf dit seizoen rijden wij vaker op zondag. De zondagen zijn aanzienlijk rustiger in Winterberg. En wil je genieten van lege pistes zonder wachttijden? Reis dan bijvoorbeeld op woensdag 22 januari, maandag 3 februari of vrijdag 14 februari. Je kunt natuurlijk ook gewoon in Winterberg blijven en onze bus een paar dagen later weer terug nemen. Kijk voor info hierover op deze pagina.

 

ONDERWEG

 

De gemiddelde rijtijd naar Winterberg bedraagt, onder normale omstandigheden en afhankelijk van plaats van vertrek, 3,5 tot 5,5 uur. Tijd die je kunt besteden om te rusten en ontspannen in onze comfortabele touringcar. Onze bussen maken een minimaal aantal stops onderweg en in tegenstelling tot andere aanbieders, is er bij ons geen overstap zodat je de gehele rit kunt blijven zitten.

 

AANKOMST

 

Ons streven is om tussen 8:30 uur en uiterlijk 09:30 uur aan te komen in Winterberg, afhankelijk van de omstandigheden onderweg. Wij beschikken over een voor ons exclusief gereserveerde parkeerplaat bij de pistes en skiliften in het centrum van Winterberg (nabij Skilift 1).

 

Handig: Je hebt de mogelijkheid om je om te kleden en spullen achter te laten in een omkleedruimte, exclusief voor de gasten van Winterbergbus (op eigen risico). Laat hier bijvoorbeeld je normale schoenen achter, want de bus is tot een kwartier voor vertrek op slot (de pistes sluiten om 16:30 uur en eventueel huurmateriaal moet uiterlijk om 17:00 uur terug zijn). Wij adviseren je om waardevolle spullen welke je niet nodig hebt tot aan het vertrek, achter te laten in de bus. Dit kan tot max. 30 minuten na aankomst.

 

SKIPAS / MATERIAALHUUR / skiles ETC

 

Alle faciliteiten m.b.t. materiaalhuur, de skipas, les etc. vind je direct aan onze parkeerplaats. Materiaalhuur, les etc. kun je vooraf eenvoudig en extra voordelig online reserveren via onze eigen Winterbergwinkel (online vanaf medio eind november). Wij raden sterk aan met name materiaalhuur en les vooraf te regelen.

 

VERTREK TERUG

 

Om 18:30 uur* staat Winterbergbus klaar voor het vertrek terug naar Nederland. De terugreis geeft je alle gelegenheid te rusten en ontspannen na een dag sportiviteit. Na 20:00 uur zal de nachtrust ingaan; de audio wordt uitgeschakeld en de verlichting wordt gedempt. Ook op de terugreis zijn er geen onverwachte stops en is er geen overstap. Je kunt dus blijven zitten tot je eindbestemming!

 

*onder normale omstandigheden

 

SNEEUWGARANTIE / slecht weer

 

In geval van matige tot geen wintersportmogelijkheden of zeer slechte weersvooruitzichten (bijvoorbeeld storm en/of langdurige regenval ter plaatse) annuleren wij de reis. Kijk voor meer info hier

© Winterbergbus™ is een merk van Winterbergbus Snow Included, KvK nummer 54143357
Winterbergbus Snow Included, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag