Skiles / Snowboardles Winterberg

Winterberg is het gebied bij uitstek om het skiën of snowboarden te leren! Direct bij onze busparkeerplaats, tussen Skilift 1 en Skilift 19, bevinden zich de oefenhellingen waar je zelfstandig aan de gang kan gaan.


Wil je het skiën of snowboarden op een professionele manier leren? Neem dan les! Wij werken samen met een aantal erkende skischolen in Winterberg en kunnen de skiles of snowboardles voor je reserveren. De lessen vinden altijd aan het begin van de middag plaats zodat je vooraf en na de les zelfstandig kunt oefenen.

 

PRIJZEN 2023/2024

 

Prijzen verschillen per skischool. Onze reisadviseurs gaan na je aanvraag op zoek naar een skischool die beschikbaarheid heeft. Onderstaand geven we de minimaal en maximaal mogelijke prijzen weer. Wij benadrukken dat onze prijzen transparant zijn en wij dezelfde prijzen rekenen als dat je zelf ter plaatse zou betalen.

 

SKILES 2 UUR KINDEREN & VOLWASSENEN

Min. € 50,- / Max. € 60,-

 

SNOWBOARDLES 2 UUR KINDEREN & VOLWASSENEN

Min € 50,- / Max. € 70,-

 

PRIVÉLES 2 UUR

€ 95,-

 

AANVRAGEN

 

Wil je les reserveren? Stuur dan een aanvraag o.v.v. je naam, aantal deelnemers, leeftijd (van de deelnemers), telefoonnummer en gewenste datum naar mail@winterbergbus.nl . Houd er rekening mee dat er niet altijd beschikbaarheid meer is wanneer de aanvraag binnen een week voor vertrek wordt ingediend. Wij bemiddelen en kunnen hier verder niet op aangesproken worden.

© Winterbergbus™ is een merk van WeBerg, KvK nummer 54143357
WeBerg, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag